[Ambulant-users] audioVisualFade bug? in Ambulant 2.2 and Ambulant-2.3.20111126-win32xp.exe

jose at multimedia4everyone.com jose at multimedia4everyone.com
Sun Nov 27 20:51:09 CET 2011


Hello,

Trying to fade in/out a video along with an mp3.  
The mp3 is background music so it's soundLevel="30%".
The video's audio is foreground it's soundLevel="100%"

mp3's audioFade transition works. 
audioVisualFade transition should have the video's visual and audio
parts fade in and out, right? 


transition xml:id="fade_audio_2" type="audioFade" dur="2s"/ 

transition  xml:id="audioVisualFade_2" type="audioVisualFade" dur="2s" /
/head
   
body
  
par
audio  xml:id="audio_1" begin="01.00"  region="region_audio-1"
transIn="fade_audio_2"
src="media/pitx_-_fainn_de_uorl.mp3" transOut="fade_audio_2"
dur="42.00"/
    
switch
video xml:id="ogg-vid"
src="media/rock_star_cat_acting_cute_online-convert_com.ogg"
begin="01.00" 
transIn="audioVisualFade_2" region="region_video-1"  top="10" left="10"
transOut="audioVisualFade_2" /

video xml:id="webm-vid"
src="media/rock_star_cat_acting_cute_transmageddon.webm" begin="01.00" 
transIn="audioVisualFade_2" region="region_video-1"  top="10" left="10"
transOut="audioVisualFade_2" /
/switch


http://www.multimedia4everyone.com/ambulant_test/audiovisualfade/audiovisualfade_test.smil


Testing on Ambulant 2.2 and Ambulant-2.3.20111126-win32xp.exe on
wine/win PCLinuxOS 2011 32bit

If this works for you on your system let me know and I'll put it up as a
audioVisualFade example. 


Thanks,
Jose Ramirez




More information about the Ambulant-users mailing list